De Zeeuwse zon omzetten in groene stroom?

Zonne Paneel Zeeland is erkend Zonnestroom installateur en dé Zeeuwse installateur voor zonne-energiesystemen. 

Veel daken zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Uw dak ook?

Bereken uw voordeel.

Wilt u direct weten wat zonnepanelen op uw woning of pand kunnen opleveren?

Wij werken samen met ZonAtlas, dé online tool voor zonnepanelen. Vul hiernaast uw postcode en huisnummer in en u ziet direct de mogelijkheden.

Vul vervolgens uw gegevens in en u ontvangt van ons een offerte op maat. 

Wij zijn uw erkend zonnestroom-installateur.

Zonnepanelen kunt u bij veel installateurs kopen maar het aanbieden, installeren en opleveren van een optimaal werkend zonnestroom-systeem is een vak apart! U wilt immers een systeem op maat, wat veilig op uw dak bevestigd wordt, wat jarenlang op veilige wijze electriciteit opwekt en wat u garandeert van vele jaren optimale opbrengst. Hiervoor heeft u een vakbekaam zonnestroom-installateur met een InstallQ/ KviNL keurmerk nodig. En dat zijn wij!

Met een InstallQ installateur bent u verzekerd van een specialist die beschikt over de juiste diploma's voor het vakkundig installeren van uw zonne-energiesysteem. Wij zijn erkend vakbekwaam installateur op het gebied van zonnestroomsystemen. We weten waar we mee bezig zijn, maken passende configuraties en technisch wordt alles op elkaar afgestemd. De nodige bouwkundige kennis voor op het dak hebben we ook in huis. Daarnaast leveren we producten van goede kwaliteit. De installatie wordt uiteraard uitgevoerd door onze eigen vakmensen

InstallQ keurmerk KviNL keurmerk

Bekijk ons werk en onze monteurs in actie

Wij bieden u.

Onze panelen hebben een vermogen van 265Wp tot 300Wp en zijn er in poly- en monocristallijn. Onze 300Wp-panelen zijn full black met Perc cellen, hoog vermogen en een strakke vormgeving dus!

Als omvormer kiezen wij voor micro-omvormers van APS. Deze bieden veel voordelen ten opzicht van de standaard serie-omvomer. De omvormer is een belangrijk onderdeel van uw zonne-energiesysteem, met micro-omvormers heeft u:

  • geen last van schaduw
  • altijd de optimale opbrengst  
  • uitgebreide online monitoring
  • langere levensduur

Contacteer ons.

Wilt u meer weten over de aanschaf van zonnepanelen of heeft u technische vragen over onze zonne-energiesystemen? Wij helpen u graag geheel vrijblijvend verder met een passend advies. 

Vul onderstaand formulier in en wij zullen snel zo mogelijk contact met u opnemen.

Hier vindt u ons.

Zonne Paneel Zeeland
Communicatielaan 25
4538BV Terneuzen 

info@zonnepaneelzeeland.nl

Tel 0031 (0)115 728800