Zonnepanelen die Zeeuwse zon omzetten in zonne-energie?

Zonne Paneel Zeeland is erkend zonnepanelen installateur en dé Zeeuwse installateur voor zonne-energiesystemen. 

Veel daken in Zeeland zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Uw dak ook?

Thuisaccu

Hoeveel zonne-energie leveren zonnepanelen op?

Wilt u direct weten hoeveel zonne-energie de zonnepanelen op uw woning of pand kunnen opleveren? Wij werken samen met ZonAtlas, dé online tool voor zonnepanelen. Vul hiernaast uw postcode en huisnummer in en u ziet direct de mogelijkheden om zelf zonne-energie op te wekken. Vul vervolgens uw gegevens in en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte op maat. 

Wij zijn uw erkende zonnepaneel-installateur in Zeeland.

Woont u in Zeeland en wilt u zonnepanelen voor thuis of uw bedrijf? U kunt u bij veel installateurs zonnepanelen kopen maar het aanbieden, installeren en opleveren van een optimaal werkend zonnestroom-systeem is een vak apart! U wilt immers een systeem op maat, dat veilig op uw dak bevestigd wordt, op een veilige manier zonne-energie opwekt en u vele jaren optimale opbrengst garandeert. Hiervoor heeft u een vakbekwaam zonnestroom-installateur met een InstallQ/ KviNL keurmerk nodig. En dat zijn wij!

Met een InstallQ installateur bent u verzekerd van een specialist met de juiste diploma's voor het vakkundig installeren van uw zonne-energiesysteem. Wij zijn erkend vakbekwaam installateur in Zeeland op het gebied van zonnepanelen, omvormers en totale zonnestroomsystemen. We weten waar we mee bezig zijn, maken passende configuraties en technisch worden de zonnepanelen en omvormers op elkaar afgestemd. De nodige bouwkundige kennis voor op het dak hebben we ook in huis. Daarnaast leveren we zonnepanelen sets van goede kwaliteit. De installatie wordt uiteraard heel vlot uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

InstallQ keurmerk KviNL keurmerk

Bekijk ons werk en onze monteurs in actie

Zonnepanelen en omvormers.

Onze zonnepanelen hebben een vermogen van 290 Wp tot 330 Wp en zijn er in poly- en monocristallijn. Onze 315 en 330 Wp-panelen zijn full black met Perc cellen, hoog vermogen en een strakke vormgeving dus!

Afmetingen zonnepanelen.

We leveren maatwerk voor elk dak. Onze gestandaardiseerde afmetingen voor zonnepanelen zijn 992 x 1640 mm.

Micro-omvormers voor zonnepanelen.

Om de zonne-energie optimaal om te zetten, zijn micro-omvormers nodig. Wij gebruiken de parallel geschakelde micro-omvormers van APS. Zonnepanelen die parallel staan geschakeld, leveren energie per paneel. Dus als er wat schaduw valt over enkele panelen, dan leveren de zonnepanelen die nog zon krijgen, altijd nog volop energie. Dit is niet het geval met (goedkopere) seriegeplaatste zonnepaneelsystemen.

Deze micro-omvormers zijn een belangrijk onderdeel van uw zonne-energiesysteem. U heeft hiermee:

  • geen last van schaduw
  • altijd de optimale opbrengst van de zonnepanelen 
  • uitgebreide online monitoring
  • langere levensduur

Op eigen kracht

Overdag stroom opwekken en 's avonds uw eigen stroom gebruiken? Dat kan met een thuisaccu van ons huismerk APstorage. Met een thuisaccu slaat u de te veel aan opgewekte zonnestroom op, waarna de energie kan worden gerbuikt op een later tijdstip. Bijvoorbeeld 's avonds of bij donkere winterdagen. Zo gebruikt u uw eigen opgewekte zonne-energie in plaats van deze wordt verrekend met het energienet.

Wilt u ook uw elektrische fiets opladen of een wedstrijd kijken 'op eigen kracht'? Maak dan snel een afspraak voor persoonlijk advies.

Meer weten over onze zonnepanelen en zonne-energie?

Wilt u meer weten over het kopen van zonnepanelen of heeft u technische vragen over onze zonne-energiesystemen? Wij helpen u graag geheel vrijblijvend verder met een passend advies. 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel zo mogelijk contact met u op.

Hier vindt u ons.

Zonne Paneel Zeeland
Communicatielaan 25
4538BV Terneuzen 

info@zonnepaneelzeeland.nl

Tel 0031 (0)115 728800